***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Нидерландия ни подарява изтребители F-16, ако дадем МиГ-29 на Украйна. 31-годишна българка е убита в Лайпциг


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 11 ноември   

 

Нидерландия е подготвена да подари на България свои изтребители F-16, в случай че България даде досегашните си самолети руско произвеждане на Украйна. Това твърди депутатът от „ Демократична България " Ивайло Мирчев.

„ Нидерландия е подготвена да подари на България самолети F-16, в случай че се съгласим да предоставим нашите МиГ-29 и СУ-25 на Украйна. Сега остава служебното държавно управление да не губи време и да започва незабавно този развой, като показва, че в действителност мисли за модернизацията на армията ни, а не по какъв начин да обслужи Путин “, написа Мирчев в страницата си във Facebook.

Новината на депутата Ивайло Мирчев бе доказана и от холандски изявления.

***

31-годишна българка е открита мъртва в хотел в немския град Лайпциг.

Властите са издали заповед за арест на 42-годишен немец, съобщи БТВ.

Той е арестуван в сряда вечерта, оповестяват локални медии.

***

В интервала 2014-2020 година някогашните ръководещи от ГЕРБ са оказвали систематичен политически напън върху bTV. Това съобщи някогашният шеф на новините Венелин Петков в изявление за подкаста на БНР.

По думи на Петков ГЕРБ непрестанно са изпращали безпочвени сигнали за нарушавания до притежателя на малкия екран в Прага и в отговор на доносите им е започвала инспекция, която е парализирала работата на публицистите.

***

Правосъдието и правото в никакъв случай не са имали нищо общо с проблема на Иванчева. Никога! Ето за какво ще настояваме президентът да я помилва. Това съобщи в утринния блок на bTV адв. Николай Хаджигенов.

Той изясни, че опрощение на Иванчева е част от борбата за правораздаване.

***

„ Украинското знаме се появи на покрива на постройка в центъра на южния град Херсон ", съобщи израелската медия мигнюз.

Според обява на локалния публицист Константин Риженко флагът е бил повдигнат от силите на антируската опозиция.

„ Съпротивителното придвижване ви предава поздрави. Ето ви фотография ", написа той.

***

***

Съединени американски щати повече няма да третират Русия като страна с пазарна стопанска система, заяви през днешния ден министерството на търговията, отменяйки статута, възложен преди две десетилетия на Москва, който ограничаваше изчисляването на антидъмпинговите мита върху съветските артикули, заяви Ройтерс.

Министерството на търговията съобщи, че анализът му е открил, че   " обширната " държавна интервенция в съветската стопанска система е довела до изкривяване на цените и  разходите, които съгласно него не отразяват в действителност дали съветските компании са определяли заслужено цените на вноса в Съединени американски щати.

***

Според изследването една трета от интервюираните в Русия (33%) се считат за работохолици, 48% понякога се замислят за своя работохолизъм, а 19% са твърдо уверени, че не са, гласят резултатите от изследването.

***

Полицейски чиновник е бил намушкан до гибел през вчерашния ден вечерта в Скарбек, в северната част на Брюксел, а различен е бил ранен, оповестиха белгийски медии, представени от Българска телеграфна агенция и Ройтерс.

Двама белгийски правосъдни чиновници обявиха, че се допуска, че нападението е обвързвано с тероризъм, заяви Асошиейтед прес. Заподозреният е бил прострелян и откаран в болница.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР